استقبال شورای انتقالی جنوب یمن از توافق ریاض-تهران-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

استقبال شورای انتقالی جنوب یمن از توافق ریاض-تهران

شورای انتقالی جنوب یمن نزدیک به امارات، از حصول توافق بین ایران و عربستان استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 11
کد خبر: ۱۷۶۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «المجلس الإنتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب یمن) نیز از توافق ایران و عربستان سعودی استقبال کرد.

 

بنابر گزارش شبکه الجزیره، شورای انتقالی جنوب یمن ضمن استقبال از توافق تهران و ریاض تأکید کرد: «امیدواریم که این توافق به تحکیم امنیت و ثبات منطقه کمک کند».

 

از سوی دیگر سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن با استقبال از توافق ایران و عربستان، تأکید کرد که احیای روابط عادی بین کشورهای منطقه باعث احیای امنیت امت اسلامی می‌شود.

 

«محمد عبدالسلام» سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن در حساب توئیتری خود نوشت: «منطقه به احیای روابط عادی بین کشورها نیاز دارد و با این روابط، امت اسلامی امنیت از دست رفته خود را در نتیجه دخالت‌های بیگانگان از جمله رژیم صهیونیستی و آمریکا ، بازمی‌یابد».

 

بنابر گزارش وبگاه «المسیرة»، عبدالسلام گفت: «بیگانگان از اختلافات منطقه‌ای سوء‌استفاده کرده و از عنوان ایران برای دامن زدن به درگیری‌ها و تجاوزات علیه یمن بهره‌برداری کردند».

 

جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی بعد از قطعی روابط دیپلماتیک دو کشور در دی ماه ۱۳۹۴ که یکجانبه از سوی عربستان و در پی تجمع مقابل سفارتخانه این کشور در تهران و ورود به این سفارتخانه و همچنین سرکنسولگری عربستان در مشهد در واکنش به اعدام شیخ نمر، قطع شد از فروردین ۱۴۰۰ گفت‌وگوهایی را در سطح امنیتی آغاز کردند که چهار دور آن در سال گذشته برگزار شد، گفت‌وگویی که چارچوب آن به گفته فؤاد حسین وزیر خارجه عراق بین دستگاه‌های امنیتی دو کشور بوده است و دور پنجم هم در نخستین روز دومین ماه سال ۱۴۰۱ برگزار شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده